Welkom

Facebook
Google+
Twitter
Linked In
Koekelare is een bloeiende, goed uitgeruste gemeente. Een gemeente waar altijd wel iets te beleven valt. We blijven verder werken om onze gemeente nog beter uit te rusten en verder te verfraaien. Onze partij maakt ondertussen 32 jaar deel uit van de bestuursmeerderheid en levert al 26 jaar de burgemeester, duidelijk tot grote tevredenheid van onze inwoners. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen (14 oktober 2018) scoorden we opnieuw zeer goed en waren we voor de derde keer op rij de grootste partij. Met ruime voorsprong.

We behaalden 39,2% van de stemmen. Dit resulteerde in 10 van de 19 zetels, een onverhoopt resultaat. Om krachtdadig en efficiënt te kunnen besturen vormden we een solide meerderheid van 13 zetels met de Open VLD. We behielden daarbij op één schepenzetel na alle mandaten in het college van burgemeester en schepenen.

Ons team gaat dan ook de komende jaren verder voor een goed en evenwichtig beleid voor alle inwoners.

U vindt de volledige tekst van het programma waarmee we naar de kiezer trokken op deze website onder de knop 'programma'. Dit pr
ogramma werd verder uitgewerkt tot een beleidsnota en een meerjarenprogramma. De beleidsnota en het meerjarenprogramma 2020-2025 werden in de gemeenteraad van 16 december 2019 goedgekeurd. We zijn volop bezig met de uitvoering ervan.

Heb je ondertussen suggesties of voorstellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Patrick Lansens

Sint Maartensplein 19
8680 KOEKELARE

patrick.lansens@skynet.be

Tel 051 58 92 01
Fax 051 58 84 96


Bekijk hier ons handig overzicht van het gemeentebeleid 2013-2018 met ruim 100 foto’s van wat in deze beleidsperiode gerealiseerd werd of nog zal gerealiseerd worden in Koekelare.